DESIGN STUDIO TI

DESIGN STUDIO TI

Through adaptive reuse, AB design studio transformed the interior of the former Lyons storage building into their home office. The architects left as many elements as possible in their raw form, leveraging the appeal of simple, industrial materials to control costs. Skylights and large windows throughout the space invite sunlight inward. 

 
LOT SIZE 35,285 sf
PROJECT SIZE 4,075 sf
LOCATION Santa Barbara, CA
PRINCIPAL Clay Aurell, AIA
PROJECT  MANAGER Anthon Ellis
DESIGN TEAM Clay Aurell, AIA | Josh Blumer, AIA | Karmen Aurell | Christopher Thibodeau
GENERAL CONTRACTOR Young Construction
INTERIOR DESIGNER AB design studio, inc.
STRUCTURAL ENGINEER Ashley & Vance
ELECTRICAL ENGINEER  JMPE
MECHANICAL ENGINEER  Gollins, Inc.
LIGHTING DESIGN  
AB design studio, inc.
PLUMBING ENGINEER Gollins, Inc.
SURVEYOR LP Cook & Company
TITLE 24 Gollins. Inc.
PHOTOGRAPHER Erin Feinblatt

 

INSPIRE | CREATE | IMPACT